Home България СЪВСЕМ ОТКАЧИ! Арестуваната кметица на Младост крещи към медиите! Ето думите й!

СЪВСЕМ ОТКАЧИ! Арестуваната кметица на Младост крещи към медиите! Ето думите й!

Над четири часа продължават процесуално-следствените действия пред Спортната палата в центъра на София след зрелищния арест на кметицата на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева.

Преди минути самата Иванчева се обърна към медиите с викове „Няма пари, няма пари“. На мястото все още е и шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Все още е и значително затруднен автомобилният трафик в района.

Специализираната прокуратура провежда разследване за корупционни престъпления в Община Младост. Това съобщи по-рано говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. „Разследването се извършва съвместно с Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ). В момента се извършват претърсвания и разпити на свидетели. Повече информация ще бъде представена утре, в 11.00 часа, в Съдебната палата“, коментира прокурор Арнаудова. Арестът е извършен на на кръстовището на бул. „Васил Левски“ и ул. „Ген. Гурко“ пред Министерство на спорта.  Иванчева била хваната с крупна сума пари – 70 000 евро. Това била само първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на разрешително за строеж, пише Блиц.

При акцията били задържани и заместничка на Иванчева и посредници за предаването на подкупа.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи