Home България Най-накрая се появи! Вижте тайнственото гадже на Ивайла Бакалова! Изтекоха първи снимки!

Най-накрая се появи! Вижте тайнственото гадже на Ивайла Бакалова! Изтекоха първи снимки!

Ивайла Бакалова се показа за пръв път с тайнствения си любим

Ивайла Бакалова се показа с любимия си. Бившата миска плени сърцето на ресторантьора Веселин Денков. Миналата седмица той отпразнува 50-годишния си юбилей. И по повод това отбеляза личния си празник с шумно парти, което продължи цели 3 дни.

Първата вечер той празнува в собствения си ресторант „Воденицата“, намиращ се в полите на Витоша. Следващата вечер Веселин Денков почерпи близки и приятели в известен ресторант край панчаревското езеро.

Но най-впечатляващ беше купонът, който той спретна в четвъртък вечерта в една от залите на хотел „Маринела“. На него присъстваха 300 души. Сред тях бяха Марта Вачкова, Евгения Калканджиева, Тачо, Владо Пенев, Азис. Неотлъчно до бизнесмена беше и неговата любима Ивайла Бакалова, която пристигна в компанията на щерка си и сестра си.

Пик се сдоби с ексклузивни фотоси от партито. От тях се вижда, че наследницата на Ивайла Бакалова се е превърнала в истинска дама. От началото на връзката си с бизнесмена, моделката живее под един покрив с него. Заради любимата си, Денков се премести в Дубай.

След партито Ивайла ще се прибере в емирството заедно с него и с дъщеря си.

Според разпознати, поводът за пищните тържества на Денков не е само неговия рожден ден. Приближени до него разкриха, че с трите партитата двамата с Ивайла са отпразнували годежа си и много скоро ще минат под венчилото, пише Пик.

За него това ще бъде втори брак. С първата си съпруга Виктория той се разведе отдавна. След развода тя замина за Италия.

Ресторантьорът приема дъщерята на Ивайла като свое дете и много я обича, твърдят запознати.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи