Home България ФУРОР! Няма да повярвате коя известна българка е новото гадже на култовия...

ФУРОР! Няма да повярвате коя известна българка е новото гадже на култовия Август Попов! Дръжте се за стола, това е самата

Сестрата на Ивет Лалова е лудо влюбена в зевзека Август Попов!

Лудо влюбена в Август Попов е сестрата на Ивет Лалова – Ани Лалова. Тя ще разкрие чувствата си към актьора и настоящ ресторантньор в предаването „Търси се“ тази седмица.

Пред водещите Нели и Меги ще застане самият зевзек от някогашното култово предаване Ку-Ку. За да разкаже за живота си преди и сега, както и за да чуе думите на близките и приятелите за себе си.

Любимата му Ани Лалова ще признае, че с Август Попов не се живее никак лесно, но затова пък винаги е много забавно. Двамата са заедно от цели 15 години, но умеели да пазят в тайна личния си живот и пространство.

Любовта им била от пръв поглед и още щом се запознали разбрали, че са един за друг. „Преди време Август имаше опашки от момичета около себе си, но откакто е с Ани за него съществува само тя“, ще разкрият близките му хора в ефир.

Един от най-добрите приятели на Попов е актьорът Влади Въргала. Който буквално ще залее ефира с истории и хвалби към бившия кукувец. За Въргала Август е повече от приятел, той е семейство, пише разкрития,ком.

„Той винаги е усмихнат. Дори когато има страшни проблеми, ще намери простотийката, за да може да се забавлява от това. Той се забавлява, докато живее. Винаги е в Августовска еуфория, а когато дойде Август, започват т.н. Августовски празници“, смее се Влади Въргала.

Пред камерите на Би Ти Ви Август Попов ще разкаже и как се е преориентирал от актьорската професия към ресторантьорството. Както и за спомените и преживяванията си със Слави Трифонов и бандата от Ку-ку навремето.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи