Home България ЦЕЛИЯТ КЛАН НАОСТРИ УШИ! Току-що съобщиха последната повеля на Стефан Шарлопов! Милионите...

ЦЕЛИЯТ КЛАН НАОСТРИ УШИ! Току-що съобщиха последната повеля на Стефан Шарлопов! Милионите отиват директно при

Последната воля на Стефан Шарлопов е свързана с любимия му комплекс „Созополис“ – райското кътче на брега на морето в Созопол

 

Приживе Стефан Шарлопов споделил с наследниците какво иска да се случи след смъртта му. Въпреки, че издъхна внезапно, бизнесменът неведнъж е разговарял с най-близките си хора по тази тема.

Той не искал един наследниците му да имат грижата да го погребват и да се занимават с поддръжката на гроба му.

Хотелиерът бил категоричен, че иска да бъде кремиран и прахта му да бъде разпръсната над любимото му място – комплекса „Созополис“, който за него е бил раят на земята.

Бизнесменът заръчал на наследниците си да погледнат необятната морска шир и когато хвърлят прахта му да си спомнят за него. Да се обърнат назад и да погледнат  красивата диря, която той е оставил за тях на брега на морето край живописния Созопол.

Тузарският комплекс, който неслучайно е определян като най-луксозното място за отдих по родното Черноморие, от създаването си е семейна гробница за Шарлопови.

„Созопилис“ се намира върху древно тракийско светилище на възраст 2500 години. В специалния обелиск, създаден от бизнесмена, се съхраняват тленните останки на неговата майка и дядо му.

Въпреки, че Стефан Шарлопов носи името на баба си Стефка, той винаги е казвал, че е трябвало да бъде кръстен на дядо си Георги. Неведнъж покойният хотелиер е споделял, че на дядо си дължи много.

Той го научил, че където и да ходи, трябва да работи. До последно бизнесменът спазвал завета на покойния си прародител, пише „Ретро“.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи