Home България БОМБА ОТ СЕГА! ЗА НЕЯ СЕ МЛЪКНА, НО ДНЕС ПАПАРАЦИТЕ ЗАКОВАХА АНИ...

БОМБА ОТ СЕГА! ЗА НЕЯ СЕ МЛЪКНА, НО ДНЕС ПАПАРАЦИТЕ ЗАКОВАХА АНИ ЦОЛОВА! УМРЯХМЕ, ВИЖТЕ СНИМКИ! СЛЕД ПОЗОРНОТО ИЗГОНВАНЕ Е УДАРИЛА ДЪНОТО, ЗА ВСЕОБЩ ШОК

Ани Цолова изживява тотален срив, след изгонването от Нова, бившата звезда днес е неузнаваема

 

Ани Цолова, която бе на гребена на вълната, след изгонването си от Нова тв е станала напълно неузнаваема. Журналистката не прилича на себе си.

Една от най-известните до скоро водещи на сутрешен блок все повече започва да прилича на отчаяна и съсипана от ударите на живота жена. Днес Ани се е съсухрила и няма помен от предишната тв звезда.

Отчаянието й било толкова голямо, че Цолова не намирала смисъл дори в това да се грижи за външния си вид. Който я срещне по софийските улици едва ли бия познал, разкриват свидетели. Тя ходела с раздърпани и неугледни дрехи, без никакъв грим. А за капак на всичко и с цигара в устата.

След като напусна по неведоми причини предишната си работа журналистката нямала сериозно занимание. Единствено й задължение било да води и прибира сина си от училище. И да се занимава с домакинството в къщи. Все неприятни и тежки задължения. А свободното си време Цолова запълвала с пушене на цигари.

Явно, че приятели и бивши колеги напълно са забравили за Ани. Никой не я търсел поне да изпият по едно кафе. Може би затова днес бившата водеща е толкова отчаяна. На папарашките снимки изглежда като навъсена лелка, с разрошена коса, без грим и прическа, предават оът електронното издание hotarena.net.

Колеги на бившата тв звезда твърдят, че не са я виждали да се мерне в телевизията. А не се чува и да работи по ново предаване, както ги метнаха от ръководството на медията.

Станете част от най добрата здравна група бабини илачи